TÜRKİYE’NİN İLK 1000 İHRACATÇISINDAN 88’i TEKİRDAĞLI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:03

TÜRKİYE’NİN İLK 1000 İHRACATÇISINDAN 88’i TEKİRDAĞLI

reklam
TÜRKİYE’NİN İLK 1000 İHRACATÇISINDAN 88’i TEKİRDAĞLI
Son Güncelleme :

19 Haziran 2022 - 4:05

279 views
reklam -->

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) bu yıl 20.’sini gerçekleştirdiği “Türkiye’nin İlk 1.000 İhracatçı Firması 2021” araştırmasının sonuçlarına göre Tekirdağ il genelinde 88 firma listede yer aldı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, yaptığı açıklamada; “Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2021 yılına ilişkin yapılan “Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçı Firması” arasında yer alan Tekirdağlı firmalarımızla gurur duyuyor, firmalarımızı ve çalışanlarını kutluyorum.” dedi.

GÜNAY: “DIŞ TİCARET İSTİHBARAT MERKEZİMİZ VE İHRACAT DESTEK OFİSİMİZ İLE FİRMALARIMIZA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Günay; “Bütün ihracatçı şirketlerimiz yurt dışı pazarlarda daha güçlü yer alabilmek için büyük emek harcıyor. İhracatın kalkınmada ne denli önemli bir faktör olduğunun farkındayız.  88 firmanın listeye girmesi bölgemizin üretim ve istihdamdaki gücünün en büyük örneğidir. Şehirlerin ve bölgelerin rekabet ettiği günümüzde; Tekirdağ’ın üretim gücü ile de rekabette öne çıkan iller arasında yer alıyor olmasından ne kadar gurur duysak azdır. Mevcut pazarlarla yetinmeyen firmalarımız alternatif pazarlar bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de bu konuda Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak dış ticaret istihbarat merkezimiz ve ihracat destek ofisimiz ile firmalarımıza destek vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam