TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDENLERİ UÇAN GÖZ YAKALADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:47

TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDENLERİ UÇAN GÖZ YAKALADI

reklam
TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDENLERİ UÇAN GÖZ YAKALADI
Son Güncelleme :

24 Şubat 2022 - 9:11

177 views
reklam -->

Tekirdağ Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-110/04 İstanbul-Tekirdağ Karayolunda uçan göz (drone) destekli uygulama gerçekleştirdi.

İSTANBUL – TEKİRDAĞ KARAYOLU’NDA DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Özellikle trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde (D-110/04 İstanbul-Tekirdağ Karayolu) denetimlerini karadan ve havadan sürdüren Tekirdağ Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimlerde; kırmızı ışık ihlali, emniyet şeridi ihlali, kara yolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklama/park etme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme, hatalı sollama, yakın takip gibi ihlalleri denetleyerek kurallara uymayan sürücüler hakkında işlem gerçekleştirdi.

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Konuyla ilgili Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Tekirdağ Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin, sorumluluk bölgelerinde trafik bilincinin geliştirilmesi, sürücülerin yakalanma riski duygusunu artırmak trafik kurallarına uyumunu üst seviyeye taşımak ve her an etkin bir şekilde kontrollerin gerçekleştirildiğini sürücülere hissettirmek amacıyla denetimleri devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam