TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:38

TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

reklam
TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
Son Güncelleme :

17 Şubat 2022 - 10:20

143 views
reklam -->

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü özellikle gençleri hedef alan zehir tacirlerine karşı operasyonlarını arttırdı.

Şehir giriş çıkışlarında şüpheli araçların kontrolünün yanı sıra istihbarat çalışmalarını da başarı ile yürüten Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerini gençlere ulaşmak için yeni yollar aramaya itti.

ŞÜPHELİ ARAÇTAN EROİN ÇIKTI

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada Süleymanpaşa ilçe girişi Bahçelievler Mahallesinde gece saatlerinde durdurlan şüpheli araçta arama gerçekleştirildi.

Araç içerisinde yapılan kontrollerde; 4 ayrı şeffaf poşet içerisinde Toplam Daralı 100,2 Gram Eroin Maddesi bulunurken Y.Ş. ve Ş.Ş. göz altına alındı.

Şüpheliler Uyuşturucu Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan mevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

YAPILAN OPERASYONDA ESRAR KOKAİN VE METAMFETAMİN BULUNDU

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, istihbarat bilgisi neticesinde yaptığı operasyonda 1 adet poşet içerisinde net ağırlığı 24.60 gram Esrar maddesi, 1 adet kilitli poşet içerisinde 2 adet  alüminyum folyoya sarılı net ağırlığı 3.55 gram Metamfetamin maddesi, net ağırlığı 0.10 gram Kokain maddesi ,2 adet fişek ve 1 adet boş fişek ,1 tabanca ve  boş şarjör  ele geçirdi.

Olayla ilgili şüpheli G.G-S.Ç-M.K hakkında Türk Ceza Kanununun 188. Maddesine göre Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti suçundan işlem yapılırken G.G.M.K.,S.Ç. ve C.A. isimli şahıslara da ayrı ayrı dosyalardan Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan işlem yapıldı.

YİNE ÇORLU YİNE UYUŞTURUCU

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Cemaliye Mahallesinde gerçekleştirdiği operasyonda, 75 fişek net ağırlığı 60 gr, şeffaf poşet içerisinde net ağırlığı 20 gr ve şeffaf poşet içerisinde net ağırlığı 23 gr Eroin maddesi, 34 fişek darasız net 28 gram ve 1 fişek net 0.40  gr eroin maddesi ile 3 adet hassas terazi ele geçirdi.

Olayla ilgili Ş.S-Ş.K göz altına alınırken Türk Ceza Kanununun 188. Maddesine göre Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti suçu ile savcılığa sevk edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam