TEKİRDAĞ EMNİYETİNDEN FİLM GİBİ UYUŞTURUCU OPERASYONU (Video haber) - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:03

TEKİRDAĞ EMNİYETİNDEN FİLM GİBİ UYUŞTURUCU OPERASYONU (Video haber)

reklam
TEKİRDAĞ EMNİYETİNDEN FİLM GİBİ UYUŞTURUCU OPERASYONU (Video haber)
Son Güncelleme :

28 Eylül 2022 - 11:58

316 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Muratlı ilçesi Kırkkepenekli Mahallesi’nde bulunan bir çiftlik evine düzenlediği operasyonda uyuşturucu tacirlerini kıskıvrak yakaladı.

Drone destekle operasyonda çiftlik evine giren ekipler yaptıkları aramada ️9,2 Kg Esrar, 27 adet toplamda 1.850 gram Kök Kenevir, 38.8 gram Kenevir Tohumu ve Esrar yetiştiriciliğinde kullanılan toplamda 198 adet çeşitli malzeme ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan Ç.C, O.N, S.K, M.B isimli şahıslar hakkında TCK 188 Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçu ile 2313 SKM suçlarından gerekli işlemler yapılan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli şahısları adli makamlara teslim ederken 4 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşte o operasyon:

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü operasyon sonrasında “Uyuşturucu ve Uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” mesajı verdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam