TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “DOĞUM GÜNÜ” OPERASYONU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:37

TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “DOĞUM GÜNÜ” OPERASYONU

reklam
TEKİRDAĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “DOĞUM GÜNÜ” OPERASYONU
Son Güncelleme :

20 Ocak 2022 - 9:51

134 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde ikamet eden Alperen’in (7) polisliğe olan ilgisi ve sevgisi Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirdi.

Aleperen’in ailesinin Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne durumu bildirmesi üzerine kolları sıvayan ekipler Alperen’in doğum gününde unutmayacağı bir sürpriz yaptı.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli ekiplerce yürütülen doğum günü operasyonunda doğum günü pastasını da ekipler getirdi. Hayalini kurduğu ve çok sevdiği polislerle birlikte doğum gününü kutlayan Alperen, polis arabasına da binerek siren çalmayı ihmal etmedi.

Öte yandan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Alperen’in doğum günü kutlanırken yeni yaşında sağlık, mutluluk ve başarı dilendi.

Tekirdağ Canlı Haber ailesi olarak sadece kötü günümüzde değil iyi günlerimizde de yanımızda olan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nü yaptığı çalışmadan dolayı kutlar minik Alperen’e de sağlık bir yaşam dileriz.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam