TEKİRDAĞ’DA 2 BİN 591 PERSONEL YENİ YILA GÖREVİ BAŞINDA GİRDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:41

TEKİRDAĞ’DA 2 BİN 591 PERSONEL YENİ YILA GÖREVİ BAŞINDA GİRDİ

reklam
TEKİRDAĞ’DA 2 BİN 591 PERSONEL YENİ YILA GÖREVİ BAŞINDA GİRDİ
Son Güncelleme :

01 Ocak 2022 - 14:50

145 views
reklam -->

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım 2021 yılının son saatlerinde vatandaşların güven ve huzuru için yeni yıla görevi başında girecek personelleri ziyaret etti.

Eşi Güllühan Yıldırım ile birlikte ziyaretlerde bulunan Vali Yıldırım, polis, jandarma, AFAD, belediye, sağlık ve itfaiye ekiplerini görevi başında ziyaret edip ardından Tekirdağ Valiliği önünde ekiplerle bir araya geldi.

YILDIRIM: “ŞU ANDA BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ SAHADALAR”

Valilik önünde çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; “Tekirdağ’da şuanda 2 bin 591 personel vatandaşın güven ve huzuru için görevi başında. Şu anda emniyetimizle, jandarmamızla, sahil güvenliğimizle, sağlık müdürlüğümüz, itfaiyemiz, AFAD’ımızla, belediyelerimizle, zabıtalarımızla hep birlikte görev yapıyoruz. Şu anda bütün arkadaşlarımız sahadalar.” dedi.

“2022 YILINDA İNŞALLAH KOVİD-19 ORTADAN KALKAR VE NORMAL HAYATIMIZA DÖNERİZ”

Tüm personelin yeni yıllarını kutlayan Vali Yıldırım, “Yılbaşı gecesinin daha sonradan herhangi bir şekilde hafızalarda üzüntülü bir şekilde kalmaması için arkadaşlarımız gayret sarf ediyorlar. Ümit ediyorum ki 2022 yılında inşallah Kovid-19 ortadan kalkar ve normal hayatımıza döneriz.” açıklamasında bulundu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam