YENİ YILIN İLK ZAMMI ŞEHİRİÇİ ULAŞIMA GELDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:38

YENİ YILIN İLK ZAMMI ŞEHİRİÇİ ULAŞIMA GELDİ

reklam
YENİ YILIN İLK ZAMMI ŞEHİRİÇİ ULAŞIMA GELDİ
Son Güncelleme :

31 Aralık 2021 - 17:25

628 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TEKULAŞ işletmesi daha önce açıkladığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ertelediği şehir içi toplu taşıma ücret tarifesindeki değişikliğin 01.01.2022 tarihi itibari ile geçerli olacağını duyurdu.

Çorlu, Süleymanpaşa ve Saray ilçelerinde faaliyet gösteren şehir içi toplu taşıma ücret tarifesinde yapılan güncelleme ile ilgili yapılan açıklamada; “ “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 02.12.2021 tarihli 2021/445 numaralı kararına göre ÇORLU, SÜLEYMANPAŞA ve SARAY ilçemizde, TEKULAŞ şehir içi toplu taşıma ücret tarifesi Tam Bilet 4,5 TL , İndirimli Bilet 2,5 TL olarak güncellenmiştir. Yapılan tarife güncellemesi 01.01.2022 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Vatandaşlarımıza duyurulur.” ifadeleri yer aldı.

Öte yandan TETUS’a bağlı şehir içi minibüsler sahipleri de akaryakıt ücretlerindeki hem ÖTV hem de kur artışlarından dolayı zor günler geçirirken kısa bir süre içinde ücret tariflerinde değişiklik gitmeleri bekleniyor.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Yılmaz arda 12 Ocak 2022 / 01:12 Yanıtla

Avrupa topraklarında kalan tekırdag buyuk sehırın 1 metre metro hattı yok olmadığı gibi yapmayı dusunen dile getirende duymadım.

reklam-->
reklam