ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA ZAM GELDİ KADİR ALBAYRAK ZAMMI İPTAL ETTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:20

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA ZAM GELDİ KADİR ALBAYRAK ZAMMI İPTAL ETTİ

reklam
ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA ZAM GELDİ KADİR ALBAYRAK ZAMMI İPTAL ETTİ
Son Güncelleme :

21 Aralık 2021 - 11:30

187 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TEKULAŞ işletmesi dün gece Çorlu, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde faaliyet gösteren şehir içi toplu taşıma ücret tarifesine güncelleme yapıldığını açıkladı.

Yapına açıklamada “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 02.12.2021 tarihli 2021/445 numaralı kararına göre ÇORLU, SÜLEYMANPAŞA ve SARAY ilçemizde, TEKULAŞ işletmesinde faaliyet gösteren şehir içi toplu taşıma ücret tarifesi, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı Tam Bilet 4,5 TL , İndirimli Bilet 2,5 TL olarak güncellenmiştir. Yapılan tarife güncellemesi 21.12.2021 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Tüm halkımıza saygıyla duyurulur.” ifadeleri yer aldı.

ZAMMA KADİR ALBAYRAK MÜDAHALESİ

Açıklamadan kısa bir süre sonra tüm duyurular kaldırılırdı. Konu ile ilgili TEKULAŞ’tan aldığımız bilgiye göre Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yapılacak zamları askıyı aldığı, en azından 2022 yılına kadar geçerli tarifenin devam etmesini istediği öğrenildi.

EN AZ 10 GÜN DAHA ESKİ TARİFE GEÇERLİ OLACAK

Artan maliyetler ve akaryakıt zamları sonucu yapılan güncelleme böylece geri çekildi ve TEKULAŞ’a bağlı toplu taşıma araçlarının en az 10 gün daha eski tarifeden hizmet vereceği ifade edildi.

AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞMEZSE ZAM KAÇINILMAZ OLACAK

Öte yandan TETUS’a bağlı şehir içi minibüsler de akaryakıt artışlarından dolayı zor günler geçirirken akaryakıtta ciddi düşüşler olmaz ise ulaşım ücretlerinde zammın kaçınılmaz olduğu görüşleri öne çıktı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Özcan BÜYÜKOĞLU 21 Aralık 2021 / 19:47 Yanıtla

AKARYAKIT fiatlarına 22 Aralık 2021 gecesi yine zamlanacağı açıklandı.Ancak dolar düşünce zam durduruldu.Şu an benzin 11 TL kusur.Yarın normal olarak 7 TL ye düşmesi gerekiyor.Büyükşehir Bel.Başkanı güzel bir iş yapmış.Kutlarım.Belediyeye ait özel halk otobüslerinde 65 üstü üçretsiz karta sahip vatandaş bu otobüslere bindiğinde ne yazık ki bir kısım otobüs şöförü öfkesini kusuyor.Aslında Büyükşehir Belediyesi bu üçretsiz kart sahipleri adına otobüs başına her ay 1500TL ödüyor.Bakalım çarşanba günü benzin fiatı ne olacak?

reklam-->
reklam