TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “GERÇEK” HALK EKMEK FABRİKASI KURUYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:31

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “GERÇEK” HALK EKMEK FABRİKASI KURUYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde fişle/karneyle sınırlı sayıda uygun fiyatlı ekmek satışı tartışmalarına son noktayı koydu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi “Gerçek” halk ekmek fabrikası kuruyor.

reklam
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “GERÇEK” HALK EKMEK FABRİKASI KURUYOR
Son Güncelleme :

16 Aralık 2021 - 11:36

245 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Halk Ekmek Fabrikası kurmak için çalışmalara başladığını açıkladı.

KARNEYLE DEĞİL İHTİYAÇ DUYAN HERKESE EKMEK

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Gündüz, halk ekmek fabrikası kuracağının sözünü verip onun yerine fişle/karneyle sınırlı sayıda ekmek satmayı hedefleyen belediye başkanlarına tepki gösterip “Karneyle değil, ihtiyaç duyan tüm hemşerilerimize” başlığı ile bir yazı yayınladı.

AYCAN GÜNDÜZ: “HALKI BİR KURU EKMEĞE MUHTAÇ EDEN EMEK HIRSIZLARINA TOKAT GİBİ CEVAP”

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz, “Eşit ve adaletli hizmet anlayışı CHP’li belediyelerin eliyle halkımızla buluşmaya devam ediyor. Halkı bir kuru ekmeğe muhtaç eden emek hırsızlarına tokat gibi cevap Büyükşehir Belediyemizden geldi.” dedi.

“BELEDİYEYE GİDİP EL AÇARAK DEĞİL SORGUSUZ SUALSİZ HERKESİN YARARLANABİLECEK”

Açıklamalarına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in karneyle ekmek dağıtacak olmasına tepki göstererek devam eden Gündüz; “Belediyeye gidip el açarak, yetkililerin insafına göre vereceği, karneyle, belgeyle, sertifikayla fişlenen vatandaşlarımızın değil, bütün herkesin sorgusuz sualsiz yararlanabileceği “HALK EKMEK” için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın talimatı ile kuruluş çalışmaları başlatıldı. Mavi gözlü Süleymanpaşamıza ve her zaman hizmetin en iyisini hak eden değerli hemşerilerimize, Hayırlı ve Uğurlu Olsun. Halka hizmet Hakka hizmettir.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam