“EKMEĞE MUHTAÇ ETTİLER, ŞİMDİ FİŞLEYİP KARNEYLE DAĞITACAKLAR!” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:44

“EKMEĞE MUHTAÇ ETTİLER, ŞİMDİ FİŞLEYİP KARNEYLE DAĞITACAKLAR!”

reklam
“EKMEĞE MUHTAÇ ETTİLER, ŞİMDİ FİŞLEYİP KARNEYLE DAĞITACAKLAR!”
Son Güncelleme :

14 Aralık 2021 - 19:26

154 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, AKP’li Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in geçtiğimiz günlerde yaptığı “fişle ucuz ekmek” dağıtımı projesine sert tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, AKP’li Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in Halk Ekmek Fabrikası kurmak yerine insanların belediyeden fiş alıp aldıkları fiş ile sınırlı sayıda ucuza ekmeğe mahkum etmenin ülkeyi getirilen durumda şova alet etmek olarak değerlendirilirken açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“FAKİR FUKARAYI MUHTAÇ ETMEKTİR”

AKP iktidarında ekmeğe muhtaç bırakılan vatandaşın durumunu görmek yerine, Sosyal Belediyecilik yapıyor gibi gözükmek isteyen Sayın Yüksel’e hatırlatmak isteriz;  Belediyeler, sorumlu oldukları bölge içerisinde vatandaşların maddi durumları hakkında bilgi sahibi olur ve Sosyoekonomik durumları itibari ile desteğe ihtiyaç duyan hemşehrilerinin eğitim, sağlık, gıda gibi ihtiyaçlarını tespit ederek karşılar. Ancak bu, insanları fakir olarak fişleyip ekmek kuyruklarında bekletmek değildir. ‘HALK EKMEK’ her yurttaşın ‘BELEDİYEDEN FİŞ ALMADAN’ yararlanması gereken bir hizmettir. Bu yapılan belediye hizmeti değil, fakiri fukarayı en temel ihtiyacında bile ‘Fişe, Karneye’ muhtaç etmektir.

“ÜLKEYİ GETİRDİĞİNİZ  DURUMU “ŞOVUNUZA” ALET EDEMEZSİNİZ!!!”

AKP’nin 19 yıllık tek parti iktidarında ülkeyi getirdikleri acınası hali bile “Siyasi Şova” çevirmek isteyen hastalıklı zihniyete geçit vermeyeceğiz. Adalet ve Kalkınma Partisinin iktidarında halkımız adaleti mumla arar, kalkınmayı ise kitaplardan okur hale geldi. İlk seçimde sandığa gömüleceğini bilen AKP, her hatasını dış güçlere yükleyerek, günden güne fakirleşen halkın yoksunluğundan bile rant sağlamaya çalışıyor. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”

Ahmet Gürakar/ TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam