MUSTAFA YEL: “ÇORLU MİLLET BAHÇESİ NİSAN AYI İÇERİSİNDE HİZMETE SUNULACAK” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:34

MUSTAFA YEL: “ÇORLU MİLLET BAHÇESİ NİSAN AYI İÇERİSİNDE HİZMETE SUNULACAK”

reklam
MUSTAFA YEL: “ÇORLU MİLLET BAHÇESİ NİSAN AYI İÇERİSİNDE HİZMETE SUNULACAK”
Son Güncelleme :

07 Nisan 2022 - 15:59

201 views
reklam -->

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel, Çorlu Millet Bahçesi ile ilgili yaptığı açıklamada Çorlulu vatandaşlara açılış müjdesi verdi.

“HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAĞI MÜJDESİNİ ALDIK”

Çorlu Millet Bahçesi’nin Nisan ayı içerisinde açılacağını ifade eden Mustafa Yel; “Tekirdağ Çorlu’da bazı basın yayın organlarında “Çorlu Millet Bahçesi” ile ilgili “Açılışı Yapılmadan, Kırılıp Dökülüyor!” şeklinde çıkan olumsuz haberler üzerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Sn. Ömer Bulut ile yaptığım görüşmeler neticesinde Çorlu Millet Bahçesi’nin tüm eksikliklerinin giderilerek Nisan ayı içerisinde halkımızın hizmetine sunulacağı müjdesini aldık.” dedi.

Yapılan hizmetin hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktalayan Mustafa Yel; “İlimize ve Çorlu İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam