MUSTAFA YEL’DEN KARAYOLLARI ÇIKARTMASI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:53

MUSTAFA YEL’DEN KARAYOLLARI ÇIKARTMASI

reklam
MUSTAFA YEL’DEN KARAYOLLARI ÇIKARTMASI
Son Güncelleme :

17 Şubat 2022 - 15:02

188 views
reklam -->

AK Parti MKYK ve İçişleri Komisyonu Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Tekirdağ ile ilgili projelerin görüşüldüğü ziyarette Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, şehrin sorunlarını ve yapılması istenilenleri genel müdüre bizzat iletti.

YEL: “İLİMİZİN İHTİYAÇ TALEP VE SORUNLARINI İLETTİK”

Ziyareti ile ilgili açıklama yapan Mustafa Yel; “Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdülkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ettim. Tekirdağ Muratlı Karıştıran Yolunun BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) Yapımı, Kumbağ Tekirdağ Malkara yolu projesinin yaz aylarında tamamlanması, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi içinde yer alan Şarköy bağlantı yolunun yapılması, Süleymanpaşa İlçemizde bulunan Karayolları 18. Şube Şefliğine ait yerin halka açık Millet bahçesi yapılabilmesi için Süleymanpaşa Belediyesine devrinin yapılması, Kapaklı İlçemizdeki Yıldızkent Kavşağı Projesi ile ilgili işlemlerin hızlandırılarak bir an önce yapılması, Ayrıca karayolları ağında bulunan İlimizin diğer projeleri ile ilgili de ihtiyaç talep ve sorunlarımızı ilettik. Sayın Genel Müdürümüze ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam