MEMLEKET PARTİSİ HAYRABOLU İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:01

MEMLEKET PARTİSİ HAYRABOLU İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

reklam
MEMLEKET PARTİSİ HAYRABOLU İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
Son Güncelleme :

23 Mart 2022 - 8:08

458 views
reklam -->

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, gerçekleştirdiği basın açıklaması ile Hayrabolu İlçe Başkanı Tufan Türker’in görevden alındığını duyurdu.

YÖNETİM KURULU KARARI İLE GÖREVDEN ALINDI

Muharrem İnce’nin liderliğini yaptığı Memleket Partisi’nde Tekirdağ İl Yönetimi tarafından alınan kararda Hayrabolu İlçe Başkanı Tufan Türker ile ilgili “Görev ve sorumluluklarını yerine getirmediği için, tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca İl Yönetim Kurulumuzun 13 Mart 2022 tarihli Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısında aldığı karar ile görevden alınmıştır. Partimiz hedeflerine kararlılıkla yürümeye devam edecektir. Bilgilerinize sunarız.” açıklaması yapıldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN BAŞKANLIK YAZISINI KALDIRMADI

Görevden alınan Memleket Partisi Hayrabolu İlçe Başkanı Tufan Türker’den konuyla ilgili bir açıklama gelmezken sosyal medya hesabında profil fotoğrafı olarak Muharrem İnce ile fotoğrafının olması ve açıklama kısmında halen ”MEMLEKET PARTİSİ HAYRABOLU KURUCU ILÇE BAŞKANI” yazması dikkat çekti.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam