KAMYON KASASINDAN KAÇAK GÖÇMEN FIŞKIRDI (Video Haber) - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:17

KAMYON KASASINDAN KAÇAK GÖÇMEN FIŞKIRDI (Video Haber)

reklam
KAMYON KASASINDAN KAÇAK GÖÇMEN FIŞKIRDI (Video Haber)
Son Güncelleme :

16 Ekim 2022 - 3:48

156 views
reklam -->

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerince göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Tekirdağ Malkara karayolunun Süleymanpaşa ilçe sınırlarında gelen ihabar üzerine durdurlan kamyondan adeta göçmen fışkırdı.

KAMYON KASASINDAN 75 KAÇAK ÇIKTI

Kamyon ile birlikte hareket ettiği tespit edilen 1 aracı da durduran Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri aramada ülkemize yasadışı yollardan girdigi anlaşılan, (70) Afganistan, (3) Suriye ve (2) Filistin uyruklu oldukları tespit edilen toplam 75 düzensiz göçmen şahıs yakaladı.

75 kaçak göçmenin yurtdışına çıkmalarına aracılık ettiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs hakkında GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI YAPMAK suçundan yasal işlem yapılırken, sevk edildikleri mahkemece 1 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 1 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam