EMNİYETTEN ZEHİR YUVASINA BASKIN - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:47

EMNİYETTEN ZEHİR YUVASINA BASKIN

reklam
EMNİYETTEN ZEHİR YUVASINA BASKIN
Son Güncelleme :

26 Haziran 2022 - 19:02

129 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü konuları ile ilgili Çerkezköy Kızılpınar Atatürk mahallesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda tespit edilen bir ikamette yapılan aramada adeta zehir yuvası ile karşılaştı.

UYUŞTURUCU YUVASI ÇÖKELTİLDİ

387 kök halinde net 8.0 kg Hint Keneviri,  1 adet siyah ve kahverengi renkli toprak poşeti içersinde kurutulmuş vaziyette net 2.450 Kg Hint Keneviri,  5 adet led aydınlatma düzeneği, 1 adet hassas terazi, 2 adet vantilatör, 3 adet aydınlatma düzeneği sistemi, 4 adet güç kaynağı, 2 adet hava filtresi, 2 adet havalandırma motoru, 1 adet termometre, 1 adet poşet vakumlama makinası, 3 adet rulo halinde vakum poşeti, 1 adet havalandırma makinası, 4 adet ısıtıcı lamba, 5 adet bidon içerisinde sıvı bitki gübresi, 1 adet güç ayarlayıcı, 7 adet küçük kilitli poşet içerisinde Hint keneviri tohumu,  Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 10.000 TL para ele geçiren emniyet ekipleri uyuşturucu yuvasını çökeltti.

“MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR”

Konu ile ilgili Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yakalanan şahıslar hakkında Görevi Yaptırmamak İçin Direnme ve 1. ila 4. Fıkralardan Tanımlanan Fiillerin İşlenmesine İştirak Etmeksizin, Bunların Konusunu Oluşturan Eşyayı, Bu Özelliğini Bilerek ve Ticari Amaçla Satmak suçlarında aranma kaydı bulunan ve toplam 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan Ş.B ve M.Ç isimli şahıslar Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ve 2313 SKM suçlarından gözaltına aldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Uyuşturucu ve Uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” vurgusu dikkat çekti.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam