EMNİYETTEN UYUŞTURUCU SATICILARINA BİR DARBE DAHA - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 10:30

EMNİYETTEN UYUŞTURUCU SATICILARINA BİR DARBE DAHA

reklam
EMNİYETTEN UYUŞTURUCU SATICILARINA BİR DARBE DAHA
Son Güncelleme :

09 Mart 2022 - 8:34

118 views
reklam -->

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadeleye aralıksız devam ederken torbacı olarak tabil edilen uyuşturucu satıcılarına bir darbe daha vurdu.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 11 kilo 600 gram Bonzai, Satışa hazır (fişeklenmiş) halde 650 gr Eroin, Satışa hazır (fişeklenmiş) 620 gr. Esrar/skunk, 182 adet Extacy-Sentetik Ecza ve 80 gr. Yine satışa hazır halde farklı çeşitlilikte uyuşturucu maddeler ele geçirdi.

11 ŞAHIS TUTUKLANDI

Yapılan operasyonlarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve yaklaşık 10 bin TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen paraya da el koyan ekipler il ve ilçe başsavcılıkları ile koordineli çalışması sonucunda 80 olayda 94 şüpheliyi göz altına alırken 14 uyuşturucu ticareti olayında 11 şahısın tutuklanmasını sağladı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam