YAĞMA YARALAMA KUMAR FUHUŞ HIRSIZLIK TOPLAM 138 TUTUKLAMA - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 07:12

YAĞMA YARALAMA KUMAR FUHUŞ HIRSIZLIK TOPLAM 138 TUTUKLAMA

reklam
YAĞMA YARALAMA KUMAR FUHUŞ HIRSIZLIK TOPLAM 138 TUTUKLAMA
Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 16:37

145 views
reklam -->

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Asayiş Şube Müdürlüğü, son dönemde Tekirdağ’da başarısıyla gündeme damgasını vurdu.

Ekipler asayiş konularında İl merkezi ve ilçelerimizin Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde son dönemde yaptıkları çalışmalar neticesinde; Çeşitli çap ve markalarda (32) adet ruhsatsız tabanca, (15)adet ruhsatsız av tüfeği, (4)adet kurusıkı tabanca ele geçirdi.

YAĞMA KUMAR FUHUŞ POLİSTEN KAÇAMADILAR

Yağma, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Görevli Memura Mukavemet, Kasten Yaralama ve 6136 SKM konularıyla ilgili 15 şahsa işlem yapan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kumar Oynamak İçin Yer Ve İmkân Sağlama suçu kapsamında dört işletme sahibine adli işlem yaparak suçtan elde edilen paraya el koydu. Ayrıca 25 şahsa da kumar oynadığı gerekçesi ile idari para cezası uyguladı.

Fuhuşla mücadele kapsamında da çalışmalar yürüten Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kontrol edilen dört iş yerinde yirmi bir konsomatris çalıştığını, bir masaj salonunda da fuhuş yapıldığı tespit ederek iki kişiye idari işlem uyguladı

HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKELTİLDİ

59 şüpheliyi hırsızlık suçundan yakalayan ekipler 1 çalıntı otomobil ve 5 motosikleti de ele geçirerek sahiplerine ulaşmasını sağladı.

Tekirdağ’da 4 farklı zamanda İstanbul ile koordineli hareket ederek operasyonlar düzenleyen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü 250 bin TL değerindeki hırsızlık çetesini de çökertip 5 kişiyi yakalayarak başarısıyla adından söz ettirdi.

ARANAN 331 KİŞİYİ YAKALADILAR

Rutin kontrollerin yanı sıra yapılan aramalarda değişik suçlardan arama kaydı olan 331 kişiyi yakalayan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü 138 şahsın cezaevinin yolunu tutmasını sağladı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam