23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 02:32

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

reklam
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI
Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 12:49

256 views
reklam -->

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı kutlamaları Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Gerçekleşen çelenk törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Mustafa Yel, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

MAKAMLAR 1 GÜNLÜĞÜNE ÇOCUKLARIN OLDU

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulması ile başlayan tören Makam temsil ve teslimi ile devam etti. Tekirdağ Valiliği koltuğuna Safiye Osman Çeliker İlkokulu, Garnizon Komutanlığı koltuğuna Şehit Halil Tuna Akgöz İlkokulu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna ise Hüseyin Pehlivan İlkokulu öğrencileri temsili olarak oturdu.

Amfi tiyatroda devam eden kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlarken günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Ersan Ulusan gerçekleştirdi.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE SONA ERDİ

Resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği programda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının canlandırılması seyircilerden büyük alkış aldı. Halk oyunları gösterileri devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yılı kutlamaları alkışlar eşliğinde sona erdi.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam