TKM FİKİR & SANAT SEZONU “PERDE ARKASI” İLE AÇIYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:52

TKM FİKİR & SANAT SEZONU “PERDE ARKASI” İLE AÇIYOR

reklam
TKM FİKİR & SANAT SEZONU “PERDE ARKASI” İLE AÇIYOR
Son Güncelleme :

26 Ekim 2022 - 9:38

352 views
reklam -->

1989 yılında kurulan sadece Tekirdağ’a değil Trakya’ya yaptığı projelerle değer katan TKM (Tekirdağ Kültür Merkezi) şirketleşerek TKM Fikir & Sanat adıyla yeniden Tekirdağlılara hizmet vermeye başlamasının ardından kısa bir sürede ilk oyununu hazırladı.

3 ay gibi kısa bir sürede ekibini oluşturup “Perde Arkası” adını verdikleri oyuna hazırlayan TKM Fikir & Sanat’ın ilk oyununu oynayacağı tarih belli oldu.

3-4 KASIM DA SAHNELENECEK

3 Kasım Perşembe ve 4 Kasım Cuma günleri saat 20.00’de Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde sergilenecek oyun öncesi bilet satışları da başlarken  Mesut Esef Özfırıncı’nın yazıp yönettiği oyunda Yardımcı Yönetmen Hilmi Dinçer, Sahne Amiri İbrahim Emrah Ertetik, Koordinatör Mehmet Ülker, Dekor Sorumlusu Nedim Yılmaz, Işık-Efekt İbrahim Bayraktar, Müzik Ufuk Çalışkan, Kostüm Sorumlusu Yelda Demirkurnalı ve Afiş Tasarım’da Mahsun Aktaş görev alıyor.

OYUNCU KADROSU DOLU DOLU

Perde Arkası adlı oyunun oyuncuları ise şu isimlerden oluşuyor:

Ahmet Memiş, Aylin Işıksal, Deniz Karakuş, Deniz Sezgin, Doğaç Ülker, Enes Deme, Eray Ancer, Fatih Bulut, Hilmi Dinçer, İbrahim Emrah Ertetetik, İrem Cürebal, Kardelen Karakaş, Mesut Coşkun, Oğuzhan Onur, Sinem Gün, Tarık Aktepe, Vedat Güney, Yusuf Sarıgöz

PERDE ARKASI’NDA NELER OLUYOR?

Kendini ‘duayen’ sanan bir yönetmenin, hasbelkader toplanmış bir kadro ile ters giden işlerinin sergilendiği oyunda bir dönem hikayesi kulisinde birleşir ve mevzular gelişir. Bir oyunu iki farklı perspektiften ele alan dinamik senaryosu ve ironik yaklaşımıyla ‘Perde Arkası’, tiyatro severleri bol kahkahalı bir temaşaya davet ediyor.

BİLET SATIŞ NOKTALARI

The Boulevard Bridge – Tosun Döner – Maple Coffee Shop – Millside Coffee – Tekirdağ Güzel Sanatlar Akademisi

Detaylı bilgi: 0539 421 05 96

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam