TKM FİKİR SANAT İLE YENİDEN DOĞDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:32

TKM FİKİR SANAT İLE YENİDEN DOĞDU

reklam
TKM FİKİR SANAT İLE YENİDEN DOĞDU
Son Güncelleme :

27 Haziran 2022 - 13:13

854 views
reklam -->

1989 yılında Mehmet Cihat Akçakaya ve Mehmet Ülker tarafından kurulan, sadece Tekirdağ’a değil Trakya’ya yaptığı projelerle değer katan TKM (Tekirdağ Kültür Merkezi) şirketleşerek yeniden Tekirdağlılara hizmet vermeye başladı.

Yeni yerinde, yepyeni yüzüyle ilk buluşmasını gerçekleştiren TKM Fikir Sanat’a özellikle gençlerin ilgisi yoğun oldu.

İLK BULUŞMADA GELECEK PLANLARINA VURGU YAPTILAR

Mehmet Ülker, Mesut Esef Özfırıncı ve Hilmi Dinçer ortaklığında kurulan TKM Fikir Sanat, ilk buluşmada; şirket yapısını, faaliyet alanlarını, gelecek planlarını, kısaca A’dan Z’ye her detayı sanatseverlerle paylaştı.

DİNÇER: “HEDEFLERİMİZİ ÇOK KISA BİR SÜREDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZİ GÖRECEKSİNİZ”

Katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştiren TKM fikir sanat şirketi ortaklarından Hilmi Dinçer; “TKM’yi, TKM Fikir Sanat olarak revize ettik. TKM Fikir Sanat’ın kendine göre farklı oluşumları da var. Tiyatronun yanı sıra organizasyon ve yeni medya olmak üzere 3 koldan ilerleyeceğiz. TKM’yi TKM Fikir Sanat olarak şirketleştirmemizin bazı sebepleri var; bunları 4K çerçevesinde topladık. Bunlar kurumsallık, kapsayıcılık, kalite ve kulüp. Bizimle birlikte yürüme fikri olan kişilerle birlikte hedeflerimizi çok kısa bir sürede gerçekleştirdiğimizi göreceksiniz” dedi.

İŞİN İÇİNDE HAYATINI TİYATROYA ADAMIŞ KİŞİLER VAR

Tiyatro, Gölge Oyunu, Sinema, Kukla, Müzik ve daha birçok alanda hizmet vereceğini açıklayan TKM Fikir Sanat’da; Mesut Esef Özfırıncı, Mehmet Ülker, Hilmi Dinçer, İbrahim Emrah Ertetik gibi hayatını tiyatroya ve sanata adamış kişiler yer alıyor.

ÖZFIRINCI: “BURASI PROFESYONEL BİR OLUŞUM”

“Heyecanımız, üretime olan inancımız, duruşumuz ve hayata bakışımız aynı. Ancak markamız ve kurumsal kimliğimiz yenilendi. Laf aramızda çok da afili oldu hani” diyen Mesut Esef Özfırıncı; “Burada tiyatro oyunları, çocuk oyunları, sinemasal faaliyetler, tanıtım filmleri, müzik çalışmaları gibi çok çeşitli alanlarda çalışmalarımız olacak. İşimizi doğru yapmak adına bir araya geleceğiz. Kısa yoldan şöhret olayım, emeksiz tiyatro yapayım, boş zamanlarımı değerlendireyim diyen varsa buraya hiç gelmesin. Burası profesyonel bir oluşum. İş çıkaran bir şirket; oyuncularımız anlaşmalarıyla beraber hak ettikleri oranda ücretlerini alacaklar. Sergiledikleri oyun başına sigortaları yatacak. Dolayısıyla emeğinin karşılığını almak isteyen yetenekli arkadaşlarımızı buraya bekliyoruz” ifadelerinde bulundu. 

EDİTÖRÜN NOTU: Sanat yeteneğinizi ortaya çıkarmak için; Hüseyin Pehlivan Caddesi No:15/2 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ adresine uğrayabilir, https://instagram.com/tkmfikirsanat hesabından ya da 0539 421 05 96 Hilmi Dinçer / 0535 743 66 76 İbrahim Emrah Ertetik telefon numaralarından bilgi alabilirsiniz.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Bülent Urkan 3 Temmuz 2022 / 01:40 Yanıtla

Mehmet arkadas, yapacağınız işlere boyumca kefilim..Kolay gelsin…O heyecan bambaşka bir heyecandır…Daha önce yaşadım….biliyorum…Yolunuz açık olsun…

reklam-->
reklam