TİCARİ TAKSİDEN BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:46

TİCARİ TAKSİDEN BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

reklam
TİCARİ TAKSİDEN BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2022 - 6:16

251 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul’dan gelen ticari takside yaptığı aramada 4750 adet extacy hap ve 530 gr skunk maddesi buldu.

Çorlu gişelerde durdurulan araçta ve aracı kullanan E.A.’nın yapılan üst aramasında 2 poşet halinde 4.750 adet EXTACY hap, 530 Gr. SKUNK maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 1.350 TL para ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan E.A. ‘ya uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılırken çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” ifadelerine yer verildi .

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam