TEKİRDAĞ’DA TAPU İŞİNİ ÇÖZEN MEMURA RÜŞVET TEKLİFİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:28

TEKİRDAĞ’DA TAPU İŞİNİ ÇÖZEN MEMURA RÜŞVET TEKLİFİ

reklam
TEKİRDAĞ’DA TAPU İŞİNİ ÇÖZEN MEMURA RÜŞVET TEKLİFİ
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2022 - 7:01

298 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleşen olayda işlemleri hızlıca yerine getiren tapu görevlisine rüşvet teklif edilirken görevli memur konuyla ilgili şikayetçi oldu.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Yenimahalle Polis Merkezi Amirliği’ne gelen S.K.G. görev yaptığı Tapu Müdürlüğü’nde tanımadığı bir kişi tarafından rüşvet teklifinde bulunulduğunu ifade etti.

VERİLEN PARAYI KABUL ETMEDİ

S.K.G. ifadesinde ismini daha sonra D.A.A. olarak öğrendiği şahsın tapu işlemini yaptığını, şahsın kendisine tapu işlerini hızlı şekilde yaptığı için 2.000 TL para vermek istediğini , verilen parayı kabul etmediğini belirtirken D.A.A. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi oldu.

Olayla ilgili Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerken alınan talimatlar doğrultusunda konu ile ilgili işlem başlatıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam