TEKİRDAĞ TSO’DAN 750 AİLEYE GIDA YARDIMI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:40

TEKİRDAĞ TSO’DAN 750 AİLEYE GIDA YARDIMI

reklam
TEKİRDAĞ TSO’DAN 750 AİLEYE GIDA YARDIMI
Son Güncelleme :

12 Nisan 2022 - 6:40

130 views
reklam -->

Ramazanın birleştirici gücü, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile ihtiyaç sahiplerini buluşturdu. Tekirdağ TSO, çalışma bölgesi içerisinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor.

GÜNAY: “GIDA YARDIMIMIZ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILMIŞTIR”

Yapılan yardımlarla ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay; “Çalışma bölgemiz içerisinde bulunan Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere her sene olduğu gibi bu sene de gıda yardımında bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin göndermiş olduğu ve odamızın da ilave ettiği kaynak neticesinde toplamda 750 paket gıda yardımı hazırlatılarak, Yönetim Kurulumuz, Meclis Üyelerimiz ve yetkili kurullarımız aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır.” dedi.

“VERDİĞİ DESTEK İÇİN TOBB BAŞKANIMIZ M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sözlerine destekleri için TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek devam eden Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da hem Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na hem de Türkiye genelinde 365 oda borsamıza gıda yardımı konusunda verdiği destek için TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle, Mübarek Ramazan ayının İslam âlemine, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize barış, huzur ve bereket ve tüm dünyaya sağlıklı günleri geri getirmesini diliyorum.” diye konuştu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam