TEKİRDAĞ TSO ARTIK PARMAKLARINIZ UCUNDA - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:28

TEKİRDAĞ TSO ARTIK PARMAKLARINIZ UCUNDA

reklam
TEKİRDAĞ TSO ARTIK PARMAKLARINIZ UCUNDA
Son Güncelleme :

25 Şubat 2022 - 14:55

123 views
reklam -->

Gelişen teknolojiye ayak uydurarak yenilikleriyle üyelerine daha aktif bir hizmet sağlamayı hedefleyen Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) WhatsApp iletişim hattı hizmetini başlattı.

Tekirdağ TSO Üyeleri; taleplerini, önerilerini, sorularını ve memnuniyetlerini hafta içi her gün 08:00 – 12:00 ve 13:00 – 17:00 saatleri arasında 0532 602 12 04 numaralı WhatsApp hattına aktarabileceklerdir.

GÜNAY: “ÜYELERİMİZ ODAMIZA HIZLI VE KOLAYCA ULAŞABİLECEKLERDİR”

WhatsApp iletişim hattının kurulmasıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay; “Gelişen ve değişen dünyada teknolojinin doğru ve etkin kullanımı son derece önemlidir. Özellikle pandemi sürecinde işlerimizde ve işlemlerimizde alışmış olduğumuz düzenin yerini daha farklı düzenin aldığını hep birlikte gördük ve yaşadık. Göreve geldiğimiz günden bugüne üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesini artırmak adına çalışmalarımız sürmektedir. Bu çalışmalar doğrultusunda Üyelerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve yaşadıkları sıkıntıları hızlıca çözmek amacıyla WhatsApp Destek Hattı uygulamasına geçmiş bulunmaktayız. WhatsApp hattımıza gelen iletiler Odamızda görevli personelimiz tarafından değerlendirmeye alınacak olup ilgili birimlerle paylaşılarak en kısa sürede çözüme kavuşturulacak ve mesaj sahibine geri dönüş yapılacaktır. WhatsApp iletişim hattının üyelerimizin Odamıza hızlı ve kolayca ulaşmaları ve hizmetlerimizden etkin bir şekilde faydalanmasında ve doğru bilgiye hızlıca ulaşmasında büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz. Üyelerimize Hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam