TTSO INSTAGRAM’DAN TEKİRDAĞ’A TURİST ÇEKECEK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:28

TTSO INSTAGRAM’DAN TEKİRDAĞ’A TURİST ÇEKECEK

reklam
TTSO INSTAGRAM’DAN TEKİRDAĞ’A TURİST ÇEKECEK
Son Güncelleme :

30 Aralık 2021 - 10:33

190 views
reklam -->

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ülkemiz turizm ve alışveriş için ziyaret eden Bulgaristan ve Yunanistan vatandaşlarını Tekirdağ’a çekmek için harekete geçti.

Oda bünyesinde Turizm Komisyonunu oluşturan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, turizm ve ekonomi potansiyelini arttırmak için yaptığı anlaşmaların yanı sıra sosyal medya üzerinden de Tekirdağ’ı ve Tekirdağ esnaflarını tanıtacağı bir sayfa oluşturdu.

İnstagram üzerinden açılan @tekirdagbazaar adlı sayfanın alt yapı çalışmalarına başlayan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri hem Yunanca hem de Bulgarca dil desteği ile Tekirdağ ve Tekirdağ esnaflarını tanıtarak turist çekmeyi hedefliyor.

Proje kapsamında önceliğin şehrin tanıtımı olduğunu belirten yetkililer, #TürkiyeninparlayanyüzüTekirdağ etiketiyle Tekirdağ için hep birlikte hareket edecek.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam