TEKİRDAĞ POLİSİNDEN YILBAŞI DENETİMİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:03

TEKİRDAĞ POLİSİNDEN YILBAŞI DENETİMİ

reklam
TEKİRDAĞ POLİSİNDEN YILBAŞI DENETİMİ
Son Güncelleme :

31 Aralık 2023 - 16:23

225 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 2023’ün son gününde yaptığı çalışmalarda 92 olaya müdahale ederken 115 şahısa yönelik işlem gerçekleştirdi.

Yılbaşı tedbirleri kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda toplam 92 olaya müdahale edilirken bu olaylarda 500 gram çeşitli türde uyuşturucu madde ve bu maddeleri fişekleme ve paketlemede kullanılan malzemeler, 912 adet Extacy-Sentetik Ecza hap, 2 adet Tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 1 adet hassas terazi ve 20.265 TL para ele geçirildi.

14 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan denetimlerde toplam 115 şüpheli şahsa işlem yapılırken uyuşturucu ticareti suçundan 14 şahısın ise tutuklandığının altı çizildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu Madde Tacirleri ile mücadelemiz 2024 yılında da kararlılıkla devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam