SÜLEYMANPAŞA BASIN MENSUPLARI DERNEĞİ KADİR ALBAYRAK’I ZİYARET ETTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:46

SÜLEYMANPAŞA BASIN MENSUPLARI DERNEĞİ KADİR ALBAYRAK’I ZİYARET ETTİ

reklam
SÜLEYMANPAŞA BASIN MENSUPLARI DERNEĞİ KADİR ALBAYRAK’I ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

02 Eylül 2022 - 20:43

143 views
reklam -->

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği yeni hizmet binasına taşınan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YALÇIN: “UMARIM BU BİNA TEKİRDAĞ’IN GELİŞİMİNE AÇILAN BİR KAPI, ŞEHRİMİZİ VE ÜLKEMİZİ DAHA DA İLERİ GÖTÜRECEK BİR YAPI OLARAK HİZMET EDER”

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyesi gazetecilerin katıldığı ziyarette bir konuşma gerçekleştiren dernek başkanı Abdullah Yalçın; “Öncelikle yeni binanızın şehrimize ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Umarım bu bina Tekirdağ’ın gelişimine açılan bir kapı, şehrimizi ve ülkemizi daha da ileri götürecek bir yapı olarak hizmet eder.” dedi.

ALBAYRAK: “YENİ HİZMET BİNAMIZ TORUNLARINIZA HİZMET EDECEK ŞEKİLDE İMAR EDİLDİ”

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı konuşmada; “Siz değerli gazeteciler, siz değerli gençler. Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin yeni hizmet binasını bizler, sizler, çocuklarınız, hatta torunlarınıza hizmet edecek şekilde imar edildi. Yeni hizmet binamızın geleceğimizi daha da güzel yapacağından şüphem yok. Geldiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

ALBAYRAK DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Ziyaretin sonunda Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın’ın Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a bir çiçek almadıklarını ve çiçek yerine Darüşşafaka’ya bağış yaptıklarını belirtip bağış hatıra plaketini iletmesi Kadir Başkanı duygulandırırken dernek yönetimine ince düşüncelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam