SOSYAL MEDYADAN YATIRIM KATLAMA VAADİYLE DOLANDIRDILAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 02:37

SOSYAL MEDYADAN YATIRIM KATLAMA VAADİYLE DOLANDIRDILAR

reklam
SOSYAL MEDYADAN YATIRIM KATLAMA VAADİYLE DOLANDIRDILAR
Son Güncelleme :

11 Şubat 2022 - 12:47

153 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Çınarlı Mahallesi’nde sosyal medya platformu “Instagram” üzerinden “Yatırımınızı katlamak ister misiniz?” hikayesi ile karşılaşan E.K. dolandırıcıların kurbanı oldu.

Hikayedeki telefon numarası ile “Whatsapp” üzerinden iletişime geçerek 3 bin TL yatırım yapan E.K. karşısındaki şahıs tarafından 76 bin TL kazandığı bilgisi ile sevince boğuldu.

KAZANDIĞI 76 BİN TL’NİN HESABINA AKTARILMASI İÇİN 17 BİN 875 TL DAHA ÖDEME İSTEDİLER

Dolandırıcıların kazandığı 76 bin TL’nin hesabına aktarılması için 17 bin 875 TL daha ödeme yapması gerektiğini söylemesi üzerine şüphelenen E.K. soluğu Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde aldı.

Çarşı Polis Merkez Amirliği’ne gelen E.K. dolandırıldığını ifade ederek kendisini dolandıran şahıs ya da şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etti.

Olayla ilgili çalışmalara başlayan emniyet güçleri dolandırıcı olduğu iddia edilen F.M.’nin izine ulaşırlarken alınan talimatlar doğrultusunda şüphelileri yakalama çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam