KENDİSİNİ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK TANITIP 30.000 EURO DOLANDIRMAK İSTEDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:44

KENDİSİNİ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK TANITIP 30.000 EURO DOLANDIRMAK İSTEDİ

reklam
KENDİSİNİ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK TANITIP 30.000 EURO DOLANDIRMAK İSTEDİ
Son Güncelleme :

21 Ocak 2022 - 9:44

115 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan şahıs A.O. 100. Yıl Mahallesi’nde ikamet eden müştekiyi telefon ile arayarak dolandırma girişiminde bulundu.

Müştekinin hakkında soruşturma olduğu ve 30.000 euro ödeme yapmaz ise soruşturma kapsamında gözaltına alınıp hapse atılacağını belirten A.0. telefon ile müştekiyi ikna etti.

Dolandırıldığından şüphelenen müşteki olayı emniyet ekipleri ile paylaşırken düzenlenen operasyonda içinde para olduğu izlenimi verilen poşeti alan A.O. görevlilerce yakalandı.

Türk Ceza Kanunun 158. Maddesine istinaden hakkında nitelikli dolandırıcılık iddiası ile göz altına alınan A.O adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam