KENDİLERİNİ POLİS OLARAK TANITIP YAKLAŞIK 850 BİN TL DOLANDIRDILAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:58

KENDİLERİNİ POLİS OLARAK TANITIP YAKLAŞIK 850 BİN TL DOLANDIRDILAR

reklam
KENDİLERİNİ POLİS OLARAK TANITIP YAKLAŞIK 850 BİN TL DOLANDIRDILAR
Son Güncelleme :

31 Aralık 2021 - 8:50

150 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtan H.Y. ve A. U. bir vatandaşı 623 bin TL ve 16 bin 740 dolar dolandırdı.

Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleşen olayda kendisini polis olarak tanıtan şahısların vatandaşın kullanmakta olduğu ev telefonunun FETÖ terör örgütü tarafından İzmir’e ardından Diyarbakır’a satıldığı, İzmir’de telefon üzerinden hücre evi kiralandığı ve operasyonla şüphelilerin yakalandığı bilgisi verildi.

Operasyon sonucunda müşteki N.E. ‘nin ismine ulaşıldığını söyleyen sahte polisler vatandaşı herhangi bir zarar görmeyeceğini ifade edip yönlendirerek bankadaki 623 bin TL ve 16 bin 740 dolarını kendilerine aktarılmasını sağladı.

Yaşanan olayın ardından dolandırılmış olabileceği şüphesine kapılan N.E. Çarşı Polis Merkez Amirliği’ne gelerek H.Y. ve A. U. hakkında nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili inceleme başlatan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin tespitine yönelik çalışmalara başlandığını açıkladı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam