SAMİ KAYIN YENİDEN PAZARCILAR ODASI BAŞKANI SEÇİLDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:30

SAMİ KAYIN YENİDEN PAZARCILAR ODASI BAŞKANI SEÇİLDİ

reklam
SAMİ KAYIN YENİDEN PAZARCILAR ODASI BAŞKANI SEÇİLDİ
Son Güncelleme :

03 Ocak 2022 - 9:56

329 views
reklam -->

Pazarcılar Odası seçimleri beklendiği gibi oldukça hararetli geçerken mevcut başkan Sami Kayın 503 oy ile yeniden Tekirdağ Pazarcılar Odası Başkanlığına seçildi.

Tekirdağ Pazarcılar Odası seçimi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye Sebzeciler, Seyyar Pazarcılar Genel Başkanı Ali Karaca, Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu ve yüzlerce üyenin katılımı ile DES Otel’de gerçekleştirildi.

Başkanlık divanının teşekkürü, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan günde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in konuşmaları ile devam etti.

Başkanlık Divanı tutanak imzalama yetkisi verilmesi, Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, Denetim Kurulu raporunun okunması, bilanço gelir ve gider raporunun okunması, Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası ve seçim gündemi ile yola çıkılan buluşmada adaylar Levent Güven ve Sami Kayın konuşma yaparken salonda zaman zaman tansiyon yükseldi.

Oy verme işlemi 17.00’de sona ererken geçerli 722 oyun 503’ünü alan mevcut başkan Sami Kayın yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Levent Güven ise 219 oyda kaldı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam