SAHTE GALERİCİLER POLİSTEN KAÇAMADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:45

SAHTE GALERİCİLER POLİSTEN KAÇAMADI

reklam
SAHTE GALERİCİLER POLİSTEN KAÇAMADI
Son Güncelleme :

25 Haziran 2022 - 16:10

120 views
reklam -->

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri Süleymanpaşa ilçesinde farklı kimliklerle ofis kiralayan ve kendilerini galerici, emlakçı olarak tanıtarak dolandırmaya çalışan kişilere yönelik operasyon gerçekleştirdi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON İLE YAKALANDILAR

Araç satıcılarına güven sağlayan şüpheli şahısların, iki vatandaşımıza ait aracı işe aldıkları şahısların üzerine geçirerek, araç sahiplerini ve yanlarında çalışan şahısları mağdur etmeleri sonucu meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen E.K.(45), B.T.(42), F.A.(38), M.A. (22) isimli şüpheliler, gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan aramalarda 21.155 TL ve 2.100 Dolar paraya ve olaylarda kullanılan 4 adet cep telefonuna el konuldu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Şüphelilerin ayrıca benzer yöntemlerle 2 ayrı dolandırıcılık olayı gerçekleştirdiklerini tespit eden emniyet güçleri şahısları işlemlerinin ardından adli makamlara teslim ederken 4 sanıkta tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam