UYUŞTURUCUYU SATIN ALIP POLİSE TESLİM ETTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:16

UYUŞTURUCUYU SATIN ALIP POLİSE TESLİM ETTİ

reklam
UYUŞTURUCUYU SATIN ALIP POLİSE TESLİM ETTİ
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2022 - 10:19

213 views
reklam -->

Çorlu’da bir vatandaş Kore Mahallesi olarak bilinen Hıdırağa Mahallesi’nde tanımadığı bir kişiden satın aldığı uyuşturucuyu polis ekiplerine teslim etti.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğinde görevli ekiplerden alınan bilgiye göre E.T. isimli vatandaş Hıdırağa Mahallesi’ne uyuşturucu almaya gitti. Mahallede ara sokaklarda dolaşırken daha önce görmediği ve tanımadığı bir şahıs E.T.’nin yanına yaklaşarak 11 adet(daralı 17.8 gr) kareli defter kağıdına çeşitli renkte lastiklerle sarılı eroin olarak bilinen uyuşturucu maddeleri 500 TL karşılığında sattı.

POLİSİ GÖRÜNCE UYUŞTURUCUYU TESLİM ETTİ.

Uyuşturucu maddeyi satın alan E.T. aynı gün Fatih Caddesi üzerinde tek başına yürürken polislerle karşılaşması üzerine üzerinde uyuşturucu olduğunu belirtip polislere uyuşturucuyu teslim etti.

GBT sorgusu sırasında uyuşturucu madde aldığını ve olayın detaylarını itiraf eden E.T. pişman olduğunu dile getirdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam