OZAN VARAN TOKİ TEKİRDAĞ KURASINDA YABANCI UYRUKLULARA EV ÇIKMASINA TEPKİ GÖSTERDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 11:59

OZAN VARAN TOKİ TEKİRDAĞ KURASINDA YABANCI UYRUKLULARA EV ÇIKMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

reklam
OZAN VARAN TOKİ TEKİRDAĞ KURASINDA YABANCI UYRUKLULARA EV ÇIKMASINA TEPKİ GÖSTERDİ
Son Güncelleme :

23 Mart 2023 - 9:24

648 views
reklam -->

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, TOKİ’nin Süleymanpaşa’da gerçekleştirdiği “İlk Evim” kura çekilişinde Çorlu’da yaşayan yabancı uyruklu olan ve Türk vatandaşlığına geçirilen şahısa ev çıkmasına tepki gösterdi.

“BU ARKADAŞIMIZ TEKİRDAĞ’IN NERESİNDEN?”

Gerçekleşen çekiliş ile ilgili konuşan Deva Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, “TOKİ herkesin gözü önünde internet üzerinden de canlı yayında kura çekiyor. Bir bakıyoruz kurada ismi çıkan kişi MOHAMMAD AMER GHANNAM. Kurayı sunan kişi bile şaşırıyor. Hızlıca ismini okuyup geçiyor ve kimse de buna çıtını çıkarmıyor. Sorsak 3 binin üzerinde Tekirdağlı ev sahibi oldu. Bu arkadaşımız Tekirdağ’ın neresinden? Siz kimi kandırıyorsunuz?” dedi.

“14 MAYIS’TA YAPILACAK SEÇİMLERDE AK PARTİ’NİN KURTULUŞ REÇETESİ BU KİŞİLER Mİ OLACAK?”

Olayın bir diğer yönünde ise yaklaşan seçimlerde bu kişilerin oy kullanma durumu olduğunun altını çizen Ozan Varan; “On binlerce vatandaşımızın başvuru yaptığı kurada ortaya çıkan bir diğer durum ise Türk Vatandaşlığı’na geçirilen yabancı uyruklu kişilerin durumudur. Bu kişiler neye dayanılarak Türk Vatandaşı yapıldı? Türkiye’de milyonlarca yabancı uyruklu var. Onlar yavaş yavaş Türk Vatandaşı mı yapılıyor? Ülkemizdeki mülteciler seçimlerde oy kullanabilecek mi? 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’nin kurtuluş reçetesi bu kişiler mi olacak? Bu konunun üstünde durulup acilen açıklanması lazım.” ifadelerini kullandı.

“YAPTIĞINIZ HAK YEMEKTİR GÜNAHTIR”

Bazı yüksek takipçili trol hesaplarında konunun yalanlanmasına da değinen DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan; “Çıkmışlar yok öyle bir şey. Bu yapılan fotomontaj diyen trol sayfalar var. TOKİ’nin youtube hesabında Tekirdağ çekiliş videosu duruyor. Videonun 5. saatinin 4. dakikasının 42. saniyesini açın bakın. Orada her şey var. Hatta yandaki yorumlara bakın. Heyecanla kurayı takip eden, kendisine de ev çıkar mı diye ümit eden vatandaşlar isyan ediyor. Yapmayın, bu insanların akılları ile oynamayın. Yaptığınız hak yemektir, günahtır!” diye konuştu.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam