DEVA PARTİSİ SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANI OZAN VARAN BASINLA BİR ARAYA GELDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

15 Mayıs 2024 - 00:32

DEVA PARTİSİ SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANI OZAN VARAN BASINLA BİR ARAYA GELDİ

reklam
DEVA PARTİSİ SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANI OZAN VARAN BASINLA BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

09 Mart 2023 - 18:09

473 views
reklam -->

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, başkanlığa atandıktan sonra ilk toplantısını basın mensupları ile gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi’nin mesajının okunması ile başlayan toplantıda DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan sözlerine yaşanan deprem ile başladı. Başkan Varan; “Toplantımıza başlamadan önce ülkemizde 6 Şubatta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

SÖZLERİNE KENDİSİNİ TANITARAK BAŞLADI

Açıklamalarına kendisini tanıtarak devam eden Ozan Varan; “Bir asrı geçkin bir süre önce Balkanlardan Tekirdağ’a göç eden bir ailenin evladıyım. Evli ve 1 kız çocuğu babasıyım. Tekirdağ ve Karadağ’da Emlak ve inşaat sektöründe ortaklarım ile birlikte hizmet vermekteyim.” ifadelerini kullandı.

“YENİ YÖNETİMİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMEKTEYİZ”

DEVA Partisi kariyeri ile ilgili de bilgi veren Başkan Varan; “28 Haziran 2020 tarihinde Demokrasi ve Atılım Partisi’nin devapartisi.org veri tabanına ilk başvurumu yaptım. Kurucu ilçe Başkanımız Rahmetli Şerife Türüdü hanımefendi yönetiminde 1 yıl Kurumsal iletişim Başkanlığı görevini yürüttüm. Daha sonra Gül Kantarcıoğlu başkanımızın döneminde 1 yıl Teşkilat işleri Başkanlığı vazifesini yürüttüm. 06 Aralık 2022 tarihinde Süleymanpaşa İlçe başkanımız ticari işleri sebebi ile istifası sonucu ilçe Başkan vekilliği görevini sürdürdüm. 31 Ocak 2023 tarihinde Genel Merkez üzerinden yapılan atama ile Süleymanpaşa İlçe Başkanı olarak yeni yönetimimizle birlikte çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” diye konuştu.

“DEPREM YARALARINI SARMAK İÇİN YARDIM ÇALIŞMALARINDA BULUNDUK BULUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi vererek sözlerini noktalayan DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan; “Bu basın toplantısını atamamın gerçekleştiği hafta yapacaktık. Fakat ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı bunu ertelemek durumunda kaldık. Bu süreçte yeni yönetimiz ile birlikte her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi deprem yaralarını sarmak için kendi imkanlarımız ile yardım çalışmalarında bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Gerçekleşen basın toplantısı soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam