NKÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ ETKİNLİKLE KARŞILADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 00:50

NKÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ ETKİNLİKLE KARŞILADI

reklam
NKÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ ETKİNLİKLE KARŞILADI
Son Güncelleme :

13 Ekim 2022 - 10:22

238 views
reklam -->

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla “Kampüse Hoş Geldin” etkinliği düzenlendi.

NKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından organize edilen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram ZENGİN, SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan AYDIN ve NKÜ personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

NKÜ Spor Kompleksi önünde gerçekleşen etkinlik kapsamında NKÜ Öğrenci Topluluklarının stantlarında topluluk temsilcileri, ziyaretçilere üyesi oldukları toplulukların faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Etkinliğe çeşitli kurumlar da kurdukları stantlarla katılarak destekte bulundular. Öğrencilerin keyifli vakit geçirdiği “Kampüse Hoş Geldin” etkinliğine ilgi yoğun oldu.

Alanda öğrenci toplulukları tanıtımlarının yanı sıra halat çekme yarışması, okçuluk, ip atlama, korumalı futbol ve yüz boyama gibi çeşitli yarışma ve aktiviteler düzenlendi. İki gün sürecek etkinlik boyunca öğrenci gruplarının konserleri ve DJ performansları da gerçekleşecek.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam