MUSTAFA YEL’DEN “TEKİRDAĞ’A DOKTOR ATAMASI MÜJDESİ” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:45

MUSTAFA YEL’DEN “TEKİRDAĞ’A DOKTOR ATAMASI MÜJDESİ”

reklam
MUSTAFA YEL’DEN “TEKİRDAĞ’A DOKTOR ATAMASI MÜJDESİ”
Son Güncelleme :

21 Nisan 2022 - 13:11

169 views
reklam -->

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel Tekirdağ ve İlçelerine pratisyen ve uzman doktor ataması müjdesi verdi.

Mustafa Yel yaptığı yazılı açıklamada “Sağlık Bakanlığı 104. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Tekirdağ’ımız için 19’u pratisyen 8’i uzman olmak üzere 27 doktor kadrosu tahsis edilmiştir. Doktorlarımızın atamalarının 27 Nisan 2022 Çarşamba tarihinde yapılacak kura sonucunda belirlenecek ve görevlerine başlayacaklardır.” dedi.

Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkürlerini ileten Yel; “Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin KOCA olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, İlimize ve İlçelerimize hayırlı Uğurlu olsun.” diye konuştu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam