MUSTAFA YEL TEKİRDAĞ’A YAPILAN SOSYAL YARDIMLARI AÇIKLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:12

MUSTAFA YEL TEKİRDAĞ’A YAPILAN SOSYAL YARDIMLARI AÇIKLADI

reklam
MUSTAFA YEL TEKİRDAĞ’A YAPILAN SOSYAL YARDIMLARI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

18 Eylül 2022 - 9:25

178 views
reklam -->

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel, Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından Tekirdağ’a yapılan sosyal yardımlar ile ilgili bilgi verdi.

Milletvekili Yel yaptığı yazılı açıklamada; “Bütün politikalarımızın özünde insan merkezli siyasi anlayışımız bulunmaktadır. İnsanımızı kalkınmanın bizatihi amacı olarak görüyor, yine bu amaca insanımızla erişebileceğimizin bilinciyle hareket ediyoruz.” dedi.

“DEVLET OLARAK MUHTAÇ VATANDAŞLARIMIZI HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADIK VE BIRAKMAYACAĞIZ”

Ak Parti iktidarı olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerinin altını çizen Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel; “ AK Parti olarak büyüyen Türkiye ile dezavantajlı kesimlere yapacağımız yardımlar gelecek dönemlerde de artarak devam edecektir. Her zaman vatandaşımızın yanında olduk, bu zor dönemlerde de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Devlet olarak muhtaç vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız.” İfadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam