TEKİRDAĞ’DAKİ DOKTOR SORUNUNA MUSTAFA YEL MÜJDESİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:35

TEKİRDAĞ’DAKİ DOKTOR SORUNUNA MUSTAFA YEL MÜJDESİ

reklam
TEKİRDAĞ’DAKİ DOKTOR SORUNUNA MUSTAFA YEL MÜJDESİ
Son Güncelleme :

24 Haziran 2022 - 19:02

182 views
reklam -->

Tekirdağ’da il çapındaki hastanelerde doktor sayılarındaki azalma ve hasta sayılarındaki artış sonrası AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’den atama müjdesi geldi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mustafa Yel; “Sağlık Bakanlığı tarafından 105. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Tekirdağ’a 7 Pratisyen Doktor, 14 Uzman Doktor olmak üzere toplam 21 Doktor kadrosu tahsis edilmiştir. Doktorlarımızın atamaları 29 Haziran 2022 Çarşamba günü yapılacak ve görevlerine başlayacaklardır.” dedi.

Gerçekleştirilen 21 doktor ataması ile ilgili Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanına teşekkür eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanımız Sn. Fahrettin KOCA’ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlimize ve İlçelerimize hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

 TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam