MHP TEKİRDAĞ İL TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:28

MHP TEKİRDAĞ İL TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

reklam
MHP TEKİRDAĞ İL TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

29 Nisan 2022 - 2:07

173 views
reklam -->

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı; düzenlediği iftar programında konuklarını DES Otel de ağırladı. İlahi dinletileri ile başlayan programda Alparslan Türkeş’in İftar Duası’na barkovizyonda yer verildi.

Misafirleri karşılama konuşması yapan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel: “Davetimize icabet eden iftarımıza katılan MYK üyelerimize, geçmiş dönem teşkilat yöneticilerimize, ülkü ocaklarına, muhtarlarımıza, dernek, vakıf, oda, borsa, STK ve siyasi parti temsilcilerine, 118 dernek temsilcisine, basın mensuplarına ve kıymetli ülküdaşlarımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

“SEN BEN YOK BİZ VARIZ”

Birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni eden Yücel: “İlke Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi: “Ben sen yok biz varız!” Ve Türküz, Türk Milletiyiz, biriz, biziz, hep birlikte diri ve güçlüyüz. Biz Horon kadar Karadeniz, Zeybek kadar Egeyiz, Karşılama kadar Trakyalı, Halay kadar Semah kadar Doğuyuz Güneydoğuyuz, Biz Anadoluyuz. Biz Yüce Türk Milletiyiz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN BEKASINI MUHAFAZA İRADESİNE SAHİPTİR”

“Sokak arası diplomatik karanlık görüşmelerle beraber 15 Temmuz’un rövanşını almak için yığınak yapanların 2023’te ve 2024 yıllarında Milletimizden yiyeceği tokadın sesi elbette ki Pensilvanya’dan yankıları da kandilden duyulacaktır. Toplumsal zeminde kök tutmuş Cumhur İttifakı, Türkiye’nin bekasını; Türk Milleti’nin güvenlik ve selametini muhafaza iradesine sahiptir. Bunu başarmaya da kararlıdır, azimlidir. Tedbir ve gayret bizden, teveccüh ve takdir Büyük Türk Milleti’nden, yardım ve himaye Yüce Allah’tandır. Bu duygu ve düşüncelerle muhterem hemşehrilerimizin ve Türk İslam Alemi’nin Ramazan Ayını, önümüzdeki günlerde gelecek olan Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetleri kabul etsin” dedi.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyelerinden Koray Önsel ve Murat Turna’nın da konuşma gerçekleştirmesiyle iftar programı son buldu.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam