MESTAN ÖZCAN: “MALKARAMIZI HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL YARINLARA HAZIRLIYORUZ” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 12:00

MESTAN ÖZCAN: “MALKARAMIZI HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL YARINLARA HAZIRLIYORUZ”

reklam
MESTAN ÖZCAN: “MALKARAMIZI HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL YARINLARA HAZIRLIYORUZ”
Son Güncelleme :

07 Eylül 2022 - 11:01

229 views
reklam -->

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, beraberindeki partinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Malkara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

“BİRBİRİNDEN KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMLE BULUŞUP HASRET GİDERDİK”

Şahin, Davuteli, Dolu ve Bayramtepe mahallerini ziyaret eden Mestan Özcan, burada vatandaşlarla ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Bu ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İl Başkanı; “Malkara’ya, Malkara’nın her mahallesine aşığız. Bugün Şahin, Davuteli, Dolu ve Bayramtepe mahallerimizi ziyaret ettik. Birbirinden kıymetli hemşehrilerimle buluşup hasret giderdik. Allah hepsinden razı olsun. Bizleri büyük bir muhabbet ve samimiyetle ağırladılar. Var olsunlar.” dedi.

Özcan ve beraberindekiler daha sonra Malkara İlçe Başkanlığına geçerek burada Malkara İlçe Teşkilatı İstişare ve Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirdiler.

“YOLUMUZ AÇIK VE AYDIN OLSUN”

Başkanlığı Toplantıların ardından bir açıklama yapan İl Başkanı; “Malkara İlçe Başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz Üç Kademe Teşkilat Toplantımızın ve Sandık Esaslı Çalışma Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Malkaramızı hep birlikte daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. Yolumuz açık ve aydın olsun.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam