MESTAN ÖZCAN: “AK PARTİ TEKİRDAĞ TEŞKİLATI OLARAK EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:43

MESTAN ÖZCAN: “AK PARTİ TEKİRDAĞ TEŞKİLATI OLARAK EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

reklam
MESTAN ÖZCAN: “AK PARTİ TEKİRDAĞ TEŞKİLATI OLARAK EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2022 - 15:05

124 views
reklam -->

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy İlçe Başkanı, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçede birçok çalışma ve ziyaret gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

İl Başkanı Özcan Çerkezköy programı kapsamında ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığında; mahalle başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından ilçe başkanlığında vatandaşları misafir eden Mestan Özcan, pek çok vatandaşla yaptığı görüşmelerin ardından bir açıklamada bulundu.

Özcan açıklamasında, Çerkezköylü vatandaşlarla oldukça güzel vakit geçirdiklerini ve talepleri dinlediklerini belirtti.

“AK PARTİ TEKİRDAĞ TEŞKİLATI OLARAK EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Özcan: “Çerkezköy’ümüz bugün yine çok güzel. İlçe başkanlığımızda hemşehrilerimizi ağırladık. Taleplerini, ihtiyaçlarını ve varsa şikâyetlerini dinledik. Allah hepsinden razı olsun. Onlarla bir araya gelmek bizleri de çok mutlu etti. Çerkezköy her daim her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Bizler de AK Parti Tekirdağ teşkilatı olarak en iyisi için çalışıyoruz.”

Özcan ve AK Parti heyeti daha sonra basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir basın toplantısı gerçekleştirdiler.

Gün sonunda ise İl Başkanı ve beraberindekiler Çerkezköy Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ve Trakya Hakkarililer Derneği’ni ziyaret ettiler.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam