MEMLEKET PARTİSİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI BORA KÜÇÜKÇETİN İSTİFA ETTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:55

MEMLEKET PARTİSİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI BORA KÜÇÜKÇETİN İSTİFA ETTİ

reklam
MEMLEKET PARTİSİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI BORA KÜÇÜKÇETİN İSTİFA ETTİ
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2022 - 19:06

873 views
reklam -->

Memleket Partisi Tekirdağ Kurucu İl Başkanı Bora Küçükçetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu.

“GÖREVİMDEN VE MEMLEKET PARTİSİ ÜYELİĞİMDEN İSTİFA EDİYORUM”

“Kamuoyuna saygıyla” başlığıyla bir açıklama yapan Bora Küçükçetin; “1 Nisan 2021 tarihinde üzerime aldığım kurucu il başkanlığı görevimi elimden geldiğince canla başla yaptım/yapmaya çalıştım. Gelinen noktada artık bu göreve devam etmek istemiyorum. Görevimden ve Memleket Partisi üyeliğimden istifa ediyorum. Hakkınız var ise lütfen helal ediniz, benim size ve partimize geçen tüm haklarım helal olsun. Saygılarımla..” ifadelerini kullandı.

“NASIL HATIRLANACAKSINIZ, ÖNEMLİ OLAN BU!”

Bora Küçükçetin’in istifa açıklamasının ardından çok sayıda partili gönderi altına yorum yaparken Küçükçetin’in istifa paylaşımından birkaç saat önce de “Her şey gelir geçer. Geride bırakılan sadece hoş bir sedadır. İnsan bazen düşünüyor, bunca kavga, gürültü, hizip, gerilim… Ne uğruna değer mi? Nasıl hatırlanacaksınız, önemli olan bu!” paylaşımı dikkat çekmişti.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam