MEHMET KAYA: “ADAY OLMAYACAĞIM” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 12:51

MEHMET KAYA: “ADAY OLMAYACAĞIM”

reklam
MEHMET KAYA: “ADAY OLMAYACAĞIM”
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2023 - 9:00

576 views
reklam -->

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, sosyal medya hesabından yayınladığı duyuruda Eylül ayında yapılacak seçimler aday olmayacağını açıkladı.

1994 YILINDA KURUCU 1998 YILINDAN BERİ DE BAŞKAN

1994 yılında kurucu olarak Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu çatısına giren Mehmet Kaya 25 yıldır yürüttüğü başkanlık görevi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 13. Olağan Genel Kurul toplantısı 2 Eylül 2023 Cumartesi günü saat: 14.30 da Federasyonumuz Eğitim salonunda yapılacaktır. 1994 yılında kurucu olarak, 1998 yılından itibaren de aralıksız 25 yıl Başkan olarak görev yapıp, devasa bir Amatörler evi binasını kazandırdığımız Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde Aday olmayacağım.” İfadelerini kullandı.

“DENEYİMLERİMİ TALEP EDEN KULÜPLERİN BAŞARISI İÇİN KULLANACAĞIM”

Hayatına nasıl devam edeceği hakkında da konuşan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya; “Bundan sonraki hayatımda futbolun içerisinde kalarak edindiğim bilgi, birikim ve deneyimlerimi talep eden kulüplerin başarısı için kullanacağım. Yeni seçilecek Başkan ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam