HİLMİ KILDIRAN TEKİRDAĞ ASKF BAŞKANLIĞI’NA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 14:43

HİLMİ KILDIRAN TEKİRDAĞ ASKF BAŞKANLIĞI’NA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

reklam
HİLMİ KILDIRAN TEKİRDAĞ ASKF BAŞKANLIĞI’NA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2023 - 13:49

796 views
reklam -->

25 yıldır Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığı’nı yürüten Mehmet Kaya’nın 2 Eylül 2023’te yapılacak 13. Olağan Genel Kurul’da aday olmayacağını açıklamasının ardından İş İnsanı Hilmi Kıldıran, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

“SEÇİLDİĞİM TAKDİRDE TECRÜBEMLE GÖREVİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİME İNANIYORUM”

İş hayatının yanı sıra aynı zamanda Büyük Çınarlıspor Kulüp Başkanlığı ve Tekirdağspor Yöneticiliği görevlerini de yürüten Hilmi Kıldıran, konuyla ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Federasyon başkanımız Mehmet Kaya Federasyonumuzun kurucusu ve 25 yıldır da başkanlığını yapıyor. Kaya, görevi boyunca sahaların kazanılmasından tutun futbol faaliyetlerinin yürütülmesinde büyük katkıları oldu.  Ona çok müteşekkiriz. Artık yaşının ilerlediğini düşünüyor. Biz onun bırakmasını istemedik ancak aldığı karara da saygı duyuyoruz. 3 Dönem Federasyon başkanı Mehmet Kaya’nın yanında çalıştık. Yıllardır da Futbol Federasyonunda görev aldım. Uzun zamandır Büyük Çınarlıspor Kulübü’nün Başkanlığı yapmaktayım. Bu dönem Federasyon başkanlığına aday oldum. Seçildiğim takdirde tecrübemle görevin üstesinden geleceğime inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam