MAZBATALARINI ALDILAR “O”NA KOŞTULAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 01:41

MAZBATALARINI ALDILAR “O”NA KOŞTULAR

reklam
MAZBATALARINI ALDILAR “O”NA KOŞTULAR
Son Güncelleme :

06 Nisan 2024 - 9:34

1.181 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olan Candan Yüceer ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, mazbatalarını alır almaz Ülkemizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na koştular.

Mazbata töreninin ardından Süleymanpaşa Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreni sonrasında hep birlikte Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na doğru yürüyüşe geçildi.

MİLLETVEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANLARI VE VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Süleymanpaşa Kurucu Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, partililer ve vatandaşların da katıldığı yürüyüş sonrası Atatürk Anıtı’na gelindi.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDULAR

Çiçeği burnunda belediye başkanları ilk iş olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çelengini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediyesi çelengini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ve CHP Tekirdağ çelengini de İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli sundu.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam