BÜYÜKŞEHİRE KADIN ELİ DEĞDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 00:06

BÜYÜKŞEHİRE KADIN ELİ DEĞDİ

reklam
BÜYÜKŞEHİRE KADIN ELİ DEĞDİ
Son Güncelleme :

05 Nisan 2024 - 17:09

317 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer Mazbatasını Aldı

Yerel seçimlerde en yakın rakibine 95 bin 900 oy farkı atarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Candan Yüceer Tekirdağ Adliyesi’nde düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.

YÜCEER’İN İLK SÖZLERİ “MAZBATALARIMIZ SADECE BİZE DEĞİL, TÜM TEKİRDAĞLILARA AİTTİR” OLDU

CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP’li İlçe belediye başkanları, il ve ilçe örgütleri, partililer ve vatandaşların yalnız bırakmadığı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’in, mazbatasını almasının ardından ilk sözleri; “Mazbatalarımız sadece bize değil, Tüm Tekirdağlılara aittir! Tekirdağ’ımızı ayrımsız, ötekisiz, adil, dürüst, hakkaniyetli ve katılımcı bir anlayışla yöneteceğiz, hep beraber yöneteceğiz!” oldu.

KADİR ALBAYRAK’TAN GÖREVİ DEVRALDI

Mazbata töreninin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleşirken Kadir Albayrak’tan görevi devralan Candan Yüceer, belediye önünde kurulan sahneden vatandaşlara seslendi.

Sözlerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Kurucu Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ederek başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, konuşmasında şunları söyledi:

“BU BAŞARI TÜM TEKİRDAĞ’IN BAŞARISI”

Kurucu başkanımız Kadir Albayrak’a bugüne kadar şehrimize, hemşerilerimize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Biz de artık onun bıraktığı yerden bayrağımızı daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Bana olan inancınız ve desteğiniz ile bugün burada sizlerin karşısında, sizlerin sevgi dolu, umut dolu, heyecan dolu bakışları arasında Tekirdağ’ımın ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı, candan başkanı olarak konuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu heyecan, bu gurur, bu onur kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil. Bu başarı hepimizin başarısı. Bu başarı tüm Tekirdağ’ın başarısı.

“VAKİT TEKİRDAĞ’IMIZIN BAYRAĞINI EN İLERİYE TAŞIMA VAKTİ”

Çok heyecanlı ve tempolu bir seçim sürecini sizlerin desteği ve takdirleriyle sandıktan güzel bir sonuçla çıkararak tamamladık. Ne mutlu bize aylar önce bu kutlu yola çıkarken kalbimin taşıdığı heyecan bugün kat kat büyüdü. Şimdi vakit bu heyecanı Tekirdağ için çalışmaya çevirmekte. Vakit söz verdiğimiz her şeyi hayata geçirme vakti. Vakit Tekirdağ’ın gücüne güç katma vakti. Vakit kadınların emeğini baştacı etme vakti. Vakit gençlerimize iş, istihdam sağlama vakti. Vakit emeklilerimizin yükünü hafifletme vakti. Vakit Tekirdağ’ımızın bayrağını en ileriye taşıma vakti.

“GÜÇLÜ TEKİRDAĞ’DA HİÇ KİMSE KENDİNİ SAHİPSİZ, KİMSESİZ, ÇARESİZ, HİSSETMEYECEK”

Kıymetli hemşerilerim size söz veriyorum; güçlü Tekirdağ’da hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir genç gelecek kaygısı taşımayacak. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir kadın kendini güvensiz hissetmeyecek. Güçlü Tekirdağ’da hiç kimse kendini sahipsiz, kimsesiz, çaresiz, hissetmeyecek. Yaşamın her evresinde, her alanında candan başkanını yanınızda göreceksiniz. Size söz veriyorum. Kuracağımız birimlerle, sağlayacağımız desteklerle Tekirdağ’ımızda darda, zorda, sıkıntıda hiçbir hemşerimizi bırakmayacağız. Herkesin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Her yerden hemşerimin huzurlu ve sağlıklı yaşam süreceği bir Tekirdağ için çalışacağız.

“BANA OY VERMEYEN HİÇ KİMSE, HİÇBİR HEMŞERİM ÖTEKİLEŞTİRME HİSSETMEYECEK”

Ben buradan bir daha söylüyorum. Biz biriz, birlikteyiz. Biz buradayız, biz Tekirdağ’ız. Biz komşusu açken tok yatmayan, biz komşusunun hakkının koruyanlarız. Biz üreten, ürettiği ile büyüyen güçlü Tekirdağ’ız. Bana oy veren hiçbir hemşerim verdiği oydan pişman olmayacak. Bana oy vermeyen hiç kimse, hiçbir hemşerim ötekileştirme hissetmeyecek. Bize oy veren her görüşten hemşerim var biliyorum. Hepsinden Allah razı olsun.

“EN ÇALIŞKAN BEN OLACAĞIM”

Tekirdağ’da herkesin başkanı olacağım. Bana güvenen herkese layık olacağım. Tekirdağ’ın en çalışkan başkanı olacağım. Volkan başkanım kusura bakmasın, diğer başkanlarım da öyle. En çalışkan ben olacağım. Bunun sözünü veriyorum. Bu bir kadın olarak bana düşer. Yorulmadan, durmadan, büyük bir aşkla 11 ilçe belediye başkanımızla beraber Tekirdağ’ımıza hizmet edeceğiz. Tekirdağ’ımızı hak ettiği yere birlikte taşıyacağız.

“ŞİMDİ ŞEHRİMİZİ BİR ÜST LİGE ÇIKARMA, TEKİRDAĞ’IMIZI BİR DÜNYA ŞEHRİ YAPMA ZAMANI”

1.200.000’e ulaşan hemşehrilerimin vebalini almak, 11 ilçenin 373 mahallemizin vebalini ve sorumluluğunu boynumuza almak elbette çok büyük bir sorumluluk. Ama ben inanıyorum ki bu sorumluluğun altında sizin bana verdiğiniz cesaret ve destekle ve bu şehri hemşerilerime olan sevgim ve tutkumla inşallah altından kalkacağım. Şimdi şehrimizi bir üst lige çıkarma, Tekirdağ’ımızı bir dünya şehri yapma zamanı. “

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam