LOKANTACILAR ODASI’NDA KRAL YENİDEN ALİ KIRAL - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:49

LOKANTACILAR ODASI’NDA KRAL YENİDEN ALİ KIRAL

reklam
LOKANTACILAR ODASI’NDA KRAL YENİDEN ALİ KIRAL
Son Güncelleme :

17 Ocak 2022 - 15:21

449 views
reklam -->

Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası üyeleri olağan genel kurul için Özdemirler Düğün Salonu’nda bir araya geldiler.

2 ADAY BAŞKANLIK İÇİN YARIŞTI

Mevcut Başkan Ali Kıral ve bir dönem önceki Başkan Lütfi Çebi’nin başkanlık ve listeleriyle yönetim için aday oldukları seçimlerde kıyasıya mücadele yaşandı.

Başkanlık divanının teşekkürü, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan olağan genel kurulda Divan Başkanlığı’nı Yusuf Gümüş gerçekleştirirken konuşmalar sırasında salonda zaman zaman gergin anlar yaşandı.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Başkanlık Divanı tutanak imzalama yetkisi verilmesi, Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, Denetim Kurulu raporunun okunması, bilanço gelir ve gider raporunun okunması, Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası ve seçim gündemi ile yola çıkılan buluşmada son olarak seçime gidildi.

ALİ KIRAL 361 LÜTFİ ÇEBİ 195 OY ALDI

Ali Kıral’ın mavi liste Lütfi Çebi’nin sarı liste ile girdiği seçim sonucunda mevcut başkan Ali Kıral 361 oy alırken eski başkan Lütfi Çebi ise 195 oyda kaldı.

Seçim sonrası Lütfi Çebi yeniden başkan seçilen Ali Kıral’ı kutlayarak destek sözü verdi.

Yeniden Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı olan Ali Kıral seçimi göbek atarak kutladı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam