KİMSENİN DESTEK OLMADIĞI TEKİRDAĞLI EKİP TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

9 Mayıs 2024 - 20:00

KİMSENİN DESTEK OLMADIĞI TEKİRDAĞLI EKİP TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU

reklam
KİMSENİN DESTEK OLMADIĞI TEKİRDAĞLI EKİP TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU
Son Güncelleme :

12 Aralık 2023 - 17:00

4.508 views
reklam -->

Halk Oyunları Bölge Şampiyonası’nda Gençler Kategorisinde Bölge 1.’si olan ve Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan  Tekirdağlı gençler sponsorsuz binbir zorluklarla katıldıkları yarışmadan Türkiye 3’sü oldu.

SPONSOR BULAMAYIP ŞAMPİYONAYA KATILAMAMA RİSKİYLE KARŞILAŞTILAR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Denizli’de gerçekleştirilen şampiyona katılmak için sponsor arayışına giren Tekirdağlı gençlere kimse sahip çıkmazken, şampiyonaya katılamama riskiyle karşı karşıya kalmalarına rağmen yılmayan Tekirdağlı gençler kendi imkanları ile katıldıkları şampiyonada Tekirdağ’ın göğsünü kabarttı.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN 14 EKİP ARASINDA 3. OLDULAR

Türkiye’nin her bölgesinden toplam 14 ekibin katılma başarısı gösterdiği Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağlı gençler Tekirdağ’ı başarılı bir şekilde temsil ederek gençler düzenlemeli kategorisinde Türkiye 3.’sü olmayı başardılar.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam