KEMAL KILIÇDAROĞLU TEKİRDAĞ’A GELİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:42

KEMAL KILIÇDAROĞLU TEKİRDAĞ’A GELİYOR

reklam
KEMAL KILIÇDAROĞLU TEKİRDAĞ’A GELİYOR
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2022 - 16:56

175 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası açılış töreni için Tekirdağ’a gelecek.

BELEDİYE ÖNÜNDE VATANDAŞLARA SESLENECEK

19 Ağustos 2022 Cuma günü, saat 15.00’de gerçekleşecek açılış öncesi alana gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası önünden vatandaşlara seslenecek.

“BU TARİHİ GÜNDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Konuyla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Örgütü’nden yapılan açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yoğun programı nedeniyle açılış sonrası alandan ayrılacağı ifade edilirken “Değerli Halkımızı, Muhtarlarımızı, STK.larımızı, siyasi partilerimizin Temsilcilerini, yazılı ve görsel  basınımızın fedakar Emekçilerini törenimize davet ediyor ve bu tarihi günde aramızda görmek istiyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam